Jag är mer motiverad att bli bättre än någonsin! Att ha fått Sofia och Croco till stallet har gjort mig mer träningssugen än jag varit på länge.
Det är så skönt med likvärdiga och positiva människor. Sofia är alltid glad, gör alltid sitt bästa och Croco är en supertrevlig häst som utvecklas små steg hela tiden. Jaggen och Croco däremot är sämre sparringpartners...ingen är en "gå först"-häst och det kan därför bli lite diskussioner innan tempot gått upp. Men vad gör väl det?!

Gymir börjar komma i rätt hull och ska strax sättas igång (bara det kommer lite mer snö), Jaggen är finare än han någonsin varit i ridningen, jag tar onlinelektioner som jag kan träna på från vecka till vecka.
Nu ska jag ju dessutom börja springa, något jag lovade mig själv när jag bröt foten...dumma mig! Jag har som mål att kunna springa en mil, EN MIL!!! jag har aldrig kunnat sprungit ens fyra kilometer!
Det här blir ett år att minnas.

Men detta träningskrav behöver jag. Hästen kommer inte bli bättre än vad jag är så det är väl klart att jag även måste pusha mig själv. Det där dessutom en fördel när man har fler hästar att vara uthållig, pigg och stark så nu kör vi!
 
 

1 kommentarer

Johanna

07 Jan 2015 11:13

vad är det för onlinelektioner?

Svar: Logisk ridning. Är otroligt nöjd! Man får en lektion varje vecka med en specifik detalj att träna på och det har gett min hemskt mycket i ridningen måste jag säga :)
Victoria

Kommentera

Publiceras ej