Jag har insett att jag köpt en travhäst...en sån där häst som springer med VAGN och inte ryttare!
Han fullkomligt äääälskar när jag plockar fram vagnen och är aldrig så positiv i arbetet som när han får trava framför rockarden.
Den där glädjen har jag aldrig lyckats plocka fram med ridningen...aldrig! Han fullkomligt skiner och det är nästan som att han tänker "Det här är min grej, det här kan jag!".

 
 

3 kommentarer

Cornelia

06 Apr 2015 22:00

Så fin! Vilken glädje!

Svar: Ja verkligen!
Victoria

Johanna

06 Apr 2015 22:23

Kanske kan det bero på att han känner sig trygg i sin roll som travhäst men inte som ridhäst? Han har självförtroende i vagnen för där har många trott på honom och sett hans potential i yngre dar, i vagnen växte han? Svårt att mäta sig med det....

Svar: Jo helt klart! han har ett helt enormt självförtroende och en enorm stolthet i sitt jobb framför vagn, jag måste bara försöka plocka fram samma stolthet i ridningen...inte enkelt må jag säga ;)
Victoria

ingrid

07 Apr 2015 13:00

Jag har en kallblodstravare som jag både rider och kör men de är precis som du säger, körningen är hennes grej helt klart. Har köpt oss en loksele, ska damma av farfars gamla hövagn, plocka fram veta och bocken som de så fint heter för att se ifall hon vill dra fram ved i skogen. Jag tror hon kommer älska de!

Svar: Vet du, det tror jag också! Jag önskar jag var så ambitiös i körningen. Vi ska dra fram en massa skog (småträd), hade ju varit perfekt att använda Jaggen i det syftet!
Victoria

Kommentera

Publiceras ej