Jag har jobbat MASSOR sedan jag sa upp mig och blev timvikarie! Dagpass, kvällspass och nattpass. Det är ju lite av en konstant stress att inte veta hur och OM man får jobba och jag har ju därför också tackat ja till ALLA pass då jag haft minsta ledig tid.
Förra torsdagen klev jag av ett av mina nattpass efter en intensiv period och såklart kom mördarförkylningen som ett brev på posten! Jag jobbade sjuk i söndags och förkylningen har konstant stigit..
Jag mår oftast relativt bra på förmiddagen och sen slår blixten ner på eftermiddagen. Jag har ALDRIG i mitt liv upp levt en sån här huvudvärk. Det här är tacken för att man jobbat och slitit...eller kroppens sätt att säga, lugna dig!! Sov 12 timmar inatt så nu har jag bestämt att den här monsterförkylningen ska vända.

En positiv sak har hänt! Jag ska bli industriarbetare fram tills slutet av september (nej det är inget aprilskämt). Jag börjar nästa torsdag och är heeeeltaggad!! Nu får jag se fram emot lediga helger, trevlig lön och monotont arbete.

Kommentera

Publiceras ej