Det märks att vi fått hem ett sto! framben som flyger, hästen skriker och började brunsta efter två timmar. Det var tyvärr inte Gymir hon var mest sugen på, nej Jaggen var mannen i hennes drömmar!


 
 
På söndag får Jaggen massage, då kan vi fortsätta lura på vad det är som inte stämmer.
Red honom idag, han kändes jättefin men blev lite grinig på slutet när vi skulle trava.
Jag vill ju bara gråta när jag ser hur tanig han blir när han vilar, är det en häst som kan rasa ihop snabbt så är det banne mig min Jagghäst..
Men förutom massagen kommer även den lilla ponnyn Wilma hit på söndag, som jag längtar, till och med Marcus ser fram emot att få hem henne! Jaggen och Gymir är två stoälskare så vi får se hur mycket rörelse det blir i flocken nu. Jag brukar vilja ha enbart valacker för lugnets skull men jag tror att grabbarna behöver en flicka med lite glöd.
Systemkameran är självklart med inför ihopsläppet!!

Idag är det ungefär 2-3veckor sedan jag mätte Gymirs mage, han har fram tills idag minskat 11cm så det går åt rätt håll.
 
 
 
Det härliga med att vara sjuk tillsammans med en underbar sambo är ju just att slippa ligga och snora helt själv!
Vi har druckit te, suttit med tjocksockar, mysiga kläder och filtar framför tvn i soffan, spelat mario kart och tittat på serier. Nu är man fit for fight igen och njuter av nattjobb, bara lite snorig men ingenting nässprayen inte fixar!

Jag älskar mitt jobb!
Här sitter jag med choklad, chips, frukt och datorn. Helt perfekt egentid för min del :D