Kompisarna!
Gymir tycker att Baby är så hemskt intressant. När vi promenerar med båda lösa i skogen vill Gymir hemskt gärna busa med henne utanför stigen.
Baby kan springa fram till honom och det ser ut på Gymir som att han skulle kunna studera henne hela dagen...lite looove? nej men skämt åsido, det är fantastiskt att de fungerar ihop.
När drömmar blir verklighet.
Jag står just nu mitt i ett vägskäl. Den ena vägen kan med en hel del slit ge mig allt det jag drömt om.
Det andra vägskälet är en tryggare väg men som samtidigt håller mig kvar precis där jag är idag.

Nu låter det ju självklart att jag ska vända mig till det första alternativet men är det så lätt?
Om det rasar så rasar det ordentligt kan man minst sagt säga. Jag kan på ett sätt känna att det är värt det men beslutet är banne mig inte enkelt även om det kan verka så.

Jag försöker väga belsuten mot varandra. Fördelar och nackdelar med att ändra läget jag står i idag och allt säger ju att jag ska fortsätta framåt, jobba stenhårt mot målet.

Fortsättning följer..

 

Vår populära lilla ligghall.
Jag trodde att det skulle bli en kamp att få hästarna att använda ligghallen men där hade jag fel! började att leda in hästarna några gånger och sen flöt det bara på. Hästarna använder den mest hela tiden! Gymir ligger där inne i halmen och sover medan Jaggen vaktar, Max vågar sig bara in när mina herrar är borta.

Att ha mina hästar på lösdrift är fantastiskt! Jaggen blev en ny häst när han fick börja stå på lösdrift. Han slutade väva och får nu röra på sig dygnet runt. Gymir är så pillrig och busig i allmänhet så även han njuter av att kunna röra sig.
Jaggen går alltid täckad, han får nytt täcke så fort hans eget blivit blött och tungt och självklart plockar vi av honom täcket ofta för ryggens skull. Gymir har täcke vid fuktig nederbörd.
Jaggen får fr.o.m. förra skoningen gå barfota tills jag är på fötter igen, hovslagaren tyckte att det var en bra idé och det verkar gå alldeles utmärkt nu när han bara traskar runt i snön, dock ingenting jag skulle göra med herr överkänslig när han rids.