...det tänke jag och mina hjärtan ha också! ♥

 
Tänk att nyår återkommer varendaste år!
Har man någonsin planerat detta i tid? NEJ!
Varje år tycker jag att denna dag på året är fylld av ångest, det ska planeras planeras och planeras..

Baby åker till "farmor" och Rölli ska få vara med oss, vi vill därför hålla oss hemma för hans skull så han slipper raketer och smällare. Men med vilka är man och vad gör man?!
Jag har idag på mig att styra upp saker och ting så det börjar kännas lite stressigt.

Nästan alla man umgås med åker bort, vill bara sitta hemma med barnen eller har redan andra planer och de som inte har planer sitter fortfarande och velar.
Dessutom förväntar sig folk så mycket av den här dagen och många förväntar sig raketer, något jag är helt enormt emot för djurens skull.
Förra året låg jag ju med nyopererad fot i Uppsala, granne med en tant som älskade att prata men inte hörde någonting.. det kan ju faktiskt inte bli sämre än förra året!

Höjdpunkten är ju att få dela det nya året med familjen! ♥

 Jag är lycklig ända in i hjärtroten!
Jaggen är sååå fantastiskt fin att rida igen. Han är mjuk och fin i sin rygg, rör sig trevligt, har lätt för övergångarna och är inte längre svår att stanna. Det är som att det smärtat i musklernanär han försökt stanna och att det är därför han inte kunnat sakta av i någon ordning. Han ska ju ta det lugnt nu men vi har inte kunnat hålla oss från att testa liiiite.
Längtar efter att se resultaten vi har när medicineringen är över.