Så återigen pga en enda kopp kaffe under kvällstid så är man helt klarvaken såhär mitt i natten.. är det inte dessutom klassiskt att man ska upp tidigt och att tankarna på att sovtiden blir kortare och kortare skänker en sån där härlig ångest?
Imorgon (idag) är min första jobbdag sedan olyckan, hur känns det? minst sagt blandade känslor!

Här sitter man nu med hundratals funderingar i huvudet. Funderingarna på livet, funderingarna på dessa hästar, funderingar på insikter och hur insikter får saker att förändras och funderingar på funderingar and so on!
Jag har så mycket ideer och dessa ideer och tankar kommer ALLTID krypandes när jag ska sova. Det är ju självklart precis när jag ska sova jag måste börja lösa problem, ta tag i uppgifter, rannsaka saker och fundera. Dessa funderingar leder oftast till att jag PRECIS DÅ måste få svar på saker, tokviktigt för att jag överhuvudtaget ska kunna somna.
Jag kommer alltid fram till ganska förnuftiga saker just vid den här tiden så detta kanske ska klassas som ett lyxproblem egentligen?
En sak som inte gör detta bättre är ju detta kaffe! egentligen så är jag inte överförtjust i kaffe. jag dricker det enbart för att det känns stämningsfullt på något vis, aldrig så är väl besök så trevligt som med en kopp kaffe i handen? Jag dricker aldrig någonsin kaffe hemma, ALDRIG. Men så fort jag hälsar på någon tackar man genast ja till kaffet eftersom det på något sätt hör till.
Bara en kopp säger jag...min kropp tycker tydligen att en kopp och en hink kaffe är samma sak eftersom sömnen efter den där minikoppen är långt borta.

Nej nu ska jag kanske återgå till mina djupa funderingar som nu handlar om *trumvirvel* hästar! Ja vad annars?

 
 
Min älskadeälskadeälskadeälskade häst!
Jag kan inte sluta skryta över honom!
Vi travar mycket på ridbanan, han får lätt väldigt mycket "travartrav" i skogen men på ridbanan blir han mer bärig och coolar ner sig. Ju mer vi travar på ridbanan desto lugnare blir traven i skogen.
Vi har börjat avancera cavalettin också genom att lägga upp bommarna lite med varannan bom höjd vänstersida och varannan höger. Han verkar uppskatta bomarbetet och det verkar ge honom jättemycket, hans självförtroende liksom växer för varje gång!