Nu är det bestämt att jag ska sälja Gymir (om rätt hem dyker upp).
Jag har tyvärr inte rätt "resurser" för en unghäst nu. Behöver ridsällskap och det blir allt för sällan jag har den möjligheten. Såååå viktigt med sällskap för hans framåtbjudning som inte är den bästa.
Eftersom jag sällan har ridsällskap och Jaggen måste gå på fritillgång med näringsrikt hö så är jag rädd att han ska bli allt för överviktig, vilket måste vara det värsta jag vet eftersom jag tycker att det är djurplågeri och är rädd att han ska bli sjuk.

Han kan alltså hitta ett mer ultimat hem för just honom, ibland måste man inse att man inte kan ge sin häst "det bästa", att någon annan kan göra jobbet bättre.

Inken är bortskuren och nu håller jag på med xxterra-krämen på den sista delen av den så nu är den nästan obefintlig. Ville ha det i ordning innan försäljning eftersom jag inte vill att den ska komma tillbaka och han ska behöva gå igenom proceduren igen.

Känns tråkigt att sälja honom när tiden finns för honom och jag tycker så mycket om honom. Har grubblat på det här sen i somras och beslutet går från dag till dag men jag måste inse att jag behöver en häst som tål att äta och kan ridas ensam.