Ledig i två hela dagar, ska ta till vara på dem kan jag lova :) känner för att stänga av telefonen helt så jag verkligen får vara ifred! Ska börja lasta ur lägenheten lite smått och hinna köpa spån och lite smått och gått till Z. Har ett hemmabio att hämta ut som får bo hos pappa tills jag fixat min nya lägga.

Min kropp typ skreeeek efter den här ledigheten vill jag lova, nu ska jag minsann ta och göra någonting vettigt av dagen. Hörshej!
Den här känslan. Den här känslan av att gå från klarhet till klarhet är fantastisk och nästan overklig. Men verkligeheten är någonting som bara vi skapar. Vi bor trots allt i "lilla-landet-lagom", här i sverige får ingen gapa efter för mycket eller sticka ut. Varför är vi det enda landet som använder just det ordet?
Som jag alltid sagt och fortfarande säger, INGEN/INGET kan stoppa mig från att ta mig dit jag vill :)

 
Åååååh vad lycklig jag är! min häst ankom igår, det värsta var att jag inte kommer hem förrän imorgon. Otroligt snälla Jeanette tog emot honom och han blev välkomnad av både hästar och människor.

Jeanette sa "När han klev ut tänkte jag DIREKT på dig, det liksom syns att ni passar, ni har samma utstrålning och allting". Han har redan gullat in sig hos nordisstoet Tyra som blev himla ledsen när hon inte fick gå i samma hage som honom idag. Han får stå med coollugna Tardee, de hejjade på varandra och gick sedan och åt ur samma hög :)
Kan det bli mer perfekt än såhär?