Tänk vilken underbar glädje det är att befinna sig i stallet. Att bara få borsta Snekkis var en fröjd som värmde i hjärtat, när vinterpälsen bara rasade, glädjen när den samlade sig i en stooor hög på golvet.
Känslan när jag red och kände doften av hästsvett, det gjorde mig helt vild och lycklig! Jag sög in känslan långt in i kroppen trots att jag satt på fröken övertaggad.
Galoppracet var underbart trots att det nästan höll på att bli lite okontrollerat med de två som inte tänkte ge sig.
Imorgon blir det lite lugnare, hon lär nog ha träningsvärk (Vilken jag också har) så det blir en lugn skrittur, längtar redan, vill åka nu!

Blir mycket hästbilder nu känner jag, men ingen anar nog hur mycket det här värmer i hjärtat på mig :)En underbar tur med Carro och Frossan, Snekkis var enormt överladdad och i galoppracet kan jag lova att det gick undan. Imorgon blir det ännu mera stall för min del eftersom carro jobbar. Nu iväg för lite kvällsjobb :)
Ridning av Snekkis idag :) Carro ska hänga med och visa mig ridvägarna i skogen så vi kan vara ute och tralla på även där. Får se om det även blir ridning av gumman imorgon och kanske någonting i helgen, får se hur carro har det med tid.Kanske får med mig lite bilder, endast från mobilen dock.