Trött tjej som ser fram emot en lång kanonhelg. Så mycket tankar som flyger runt i mitt huvud just nu, ingen inser nog hur mycket som rör sig, hur mycket som händer nu på en gång.
Jag ser alla händelser som en chans, chanser som gör att jag måste göra val. Val ställer mig i vägskäl och jag vet aldrig riktigt vart vägen jag väljer leder mig, förmodligen till ett annat vägskäl där jag måste göra ännu ett val.

Om jag väljer det ena vägskälet kommer jag nog stanna en längre tid precis där jag är nu och det andra kan ta mig precis vart som helst, det ger mig möjligheter.
Det som är mest synd är de personer som försöker stå ivägen för mina möjligheter, de som inte inser att man alltid kan komma tillbaka, de som inte inser att jag när jag blir äldre kommer ångra varje chans jag inte tog.

Problemen uppstår när man har chanserna som dyker upp på samma gång, bara att följa magkänslan och välja väg. Bara magkänslan är bra så kan det inte gå fel, det kan bara öppna nya dörrar.

           

                           

Haft en superhelg!
Midsommar spenderades först med kvinnan i stugan och sen bar det av till Bjästa för att umgås med världens bästa grabbar. Igår bar det av till junsele med Ankan, Peter, Byström och Frippen, väl i junsele möttes vi av resten av gänget. Tänk vilka underbara vänner man har alltså, jag är lyckligt lottad! :)Bilder kommer vid ett senare tillfälle.