Fosterställning i stugan, haft så ont i magen att jag skulle vilja dö.
Hamnade på bio ikväll, när alvedonen slutat verka njöt jag inte längre av att sitta framför bioduken, jag ville bara gråta.

Vad är det med bio? man är så kissnödig att man håller på att sprängas mot slutet och detta trots att man knappt druckit någonting, helt sinnessjukt och det slår aldrig fel NÅGONSIN. Att vara kissnödig och att dessutom ha ont i magen var ingen härlig kombination vill jag lova, såg dubbelt på hemvägen, hade så himla ont.
Filmen var grymt bra, lätt bästa filmen av alla som hittills kommit ut, bra trots smärtorna i magen och en blåsa som skrek hjälp mig!

Nej nu är det dags att sova, ny dag imorgon :)Pratade med underbara Sandra häromdagen. Hur glad i hjärtat som helst av att prata med henne! James är en annan häst, han har äntligen släppt in henne, hon rider honom inte än men han har äntligen börjat bli riktigt till mötesgående i hagen och kan stå i evigheter med mulen i hennes famn :) så fantastiskt att höra!


Vore hur mysigt som helst.
Baka i ett stort kök.
Ta morgon promenader när morgondimman fortfarande ligger på.
Nattliga ridturer.
Läsa en bok i en hängmatta.
Mocka hästskit med radion i bakgrunden utan stress.
Kyssa någon i regnet.

Men varför går inte det här ihop?
Jag har inget stort kök.
Jag är så ruskigt morgontrött så en morgonpromenad vid typ 6på morgonen är uteslutet!
Har ingen häst så nattliga ridturer blir halvsvårt.
Bok?...hängmatta? när ska jag ta mig tid till det? det var många år sedan.
Alltså det är så himla rogivande att mocka skit och sopa, helt galet jag vet men det ska vara i MITT stall och till MIN häst. Stall har jag men det finns få hästar att mocka åt.
Det regnar inte och den enda jag har att kyssa här Tuffing och han gillar inte regn.

Nej..jag passar på att kika på lite film istället :)