Jag fick alltid höra av mina föräldrar att jag var vacker, men man ville inte ta åt sig "sådär måste ju ni säga för att ni är mina föräldrar". Men varför säger vi så? alla är vi vackra på våra vis. Men mamma sa en sån bra grej förut som stämmer så bra. De dagar vi var på stan och såg slitna ut sa hon, "gå fort och le mycket så syns det inte", och det stämmer verkligen :D

Det bästa är att kunna framhäva det fina. När man bara berättar vad man inte är nöjd med är när folk börjar uppmärksamma detta. Jag är riktigt nöjd med det mesta på mig själv, jag har lärt mig att gilla mig själv. Förr klagade jag jämt, himla oattraktivt faktiskt..att vara gnällig. Nej alla är vi vackra på våra vis, men skönheten börjar innifrån hur klyschigt det än låter, du blir bara riktigt vacker när du börjar tro på det själv :)
Sitter och försöker hålla koncentrationen på studierna men ögonen vill typ ramla igen hela tiden :o Satt och funderade hur jag kommer trivas i det här huset? Man blev ju lite bortskämd i Bjästa med så mycket vänner i ett och samma hus, man kunde bara gå in i dörren bredvid om man ville ha lite sällskap. Tro hur det kommer bli här?

Jag har ett tillfälligt lås i dörren nu och fick en annan nyckel också, kommer därför inte in i tvättstugan. Vaktmästaren kom samtidigt som jag skulle gå ner och tvätta idag så han kunde öppna, insåg nu bara att någon stängt dörren...suck..hur ska jag nu få ut mina kläder, har ingen större lust att knacka dörr :o

Men kanske skulle den dörrknackningen leda till någonting mer än att jag bara får mina kläder tillbaka? det roliga med livet är ju faktiskt att man aldrig riktigt vet vad som väntar bakom nästa hörn. Hör ju faktiskt mina grannar dunka musik som fan och leva om, så hemma är de ju åtminstone ;)Jag tycker det är så fascinerande hur en låt, en lukt en färg, ett höstlöv, en viss sten eller någonting annat kan skapa en känsla och bli till ett minne.

Jag var inne i en lägenhet för inte så längesedan som luktade som min första lägenhet, jag fick direkt tillbaka minnet av obehag och olust.

Jag satt i bilen en dag och så gick det igång en låt som för ett år sedan aaaalltid gick på radion. Jag lyssnade alltid på radion i bilen när jag jobbade i själevad och körde mellan mina vårdtagare.
Så fort den låten gick igång fick jag plötsligt minnesbilden om hur jag satt och njöt i bilen körandes mot ås :)

När jag satte på låten over you, påminns jag alltid om sommaren -09 när jag och Emma höll ridläger, låten var hennes väckarklocka. Jag blir så glad och kan nästan känna lukten av när man öppnade dörren på morgonen, glädjen att stiga upp och gå ut och jobba, hur vi skrattade hela kvällarna och sanden som yrde upp i ansiktet när vi red i 25graders värme.

Beacuse I got high får mig att tänka på Carro, hennes brors lägenhet och så himla mycket skratt!

En viss del, endast en dag på hösten får mig att tänka på min första egna häst, den stora Shetlandsponnyn Fillan. Det är bara en dag som luktar precis så, har löven precis så och har precis rätt känsla i vattenpölarna. Den dagen är Fillans dag :)

Det som skapar störst intryck på mig är allting som påminner mig om Schatz. Låten your guardian angel tar mig tillbaka till dagen då han såldes, när jag var så ledsen utanför stallet att benen inte höll mig, hur jag satt på knä och grät. Hur jag fortfarande ser lastbilen försvinna med det jag älskar mest av allt på denna jord.
Jag mår dåligt av att se alla hans saker och för att inte tala om hästlastbilar..usch..
Vissa dagar när jag tar mig själv tillbaka till när vi swishade förbi i full fart genom skogen, månskensturerna, klättring i grusgropen eller dagarna då vi endast med ett rep runt din hals red i fullgalopp mot stockar eller nyfallna träd i skogen. Du kommer alltid vara min häst i hjärtat, alltidalltidalltid. Den enda jag vill ha av hela mitt hjärta och som jag till och med skulle gå på gatan för att få tillbaka.