Tvillingarna

den 31 augusti

 

VARDAG:

Du arbetar bäst när du har press på dig, men just nu skulle du ändå önska dig ett avbrott för du har gått på högvarv länge nog.

KÄRLEK/RELATIONER:

Det är inte alltid så romantiskt som det ser ut, var försiktig och tänk på dig själv först och främst.

PENGAR/ARBETE:

Goda råd är dyra men se till att de inte kostar dig mer än vad du kan betala. En person i din närhet försöker framstå som smartare och lura av dig och andra pengar. Se upp!

DAGENS CITAT:

Kinesiskt ordspråk - Kärlekens dörr är svår att öppna, och svår att stänga.

LYCKONUMMER:

17

Jag har drömt så oootroligt mycket den senaste dagarna, drömmar som jag haft minnen av dagen efter.

En dröm handlade om att jag kom in på krogen, jag upptäckte där att jag stod helt naken och fick självklart panik över det.

Naken
Att vara naken betyder ofta att du känt dig sårbar, utan skydd.
Naken på allmän plats = Känna sig fel, inte passa in. Avslöjad.Nästa var riktigt obehaglig, jag stötte på ett gäng helt nerdrogade knarkare på stan, redan där spred sig obehag i kroppen p.g.a. sättet de tittade på mig. När jag sedan skulle in genom dörren hemma kom en man med pistol och jagade mig, ett barn och en kompis till mig. De tog sig in, jag lyckades knuffa honom utför trappen, direkt där på kom två till. Jag minns hur jag tappade väskan och mobilen i trappen men hann sedan in för att sen låsa och gömma mig tillsammans med de andra, minns hur jag speciellt ville skydda barnet. Det jag tänkte var "nej....nu kan de kolla igenom min sms-lista och försöka döda mina vänner"

Jagad
Att bli jagad i en dröm, visar ofta en skuggsida - en aspekt av dig själv som du är rädd för och springer undan - jagar dig. Att den är ful, skrämmande och farlig beror på att du är rädd för denna sida (detta karaktärsdrag). Du flyr från dig själv. Skuggsidan behöver bli mottagen och integrerad i jaget. - Stress, du jagar på dig själv (pådrivaren)

Barn
Det oskyldiga spontana barnet eller det kuvade barnet, ditt inre barn.
Hur ser barnet i din dröm ut? Glatt och fritt eller bundet eller utmärglat? Vilken ålder har det? Vad hände dig i den åldern?
Barn som dör = ditt inre barn, lek och spontanitet, förnekas och får inte plats i ditt prestationsfyllda liv.

Gevär
Att drömma om skjutvapen anses av många drömtydare förebåda någon lyckosam händelse. Bli beskjuten med: din älskade kan svika dig. se riktad mot sig: Du får en lysande idé som du också lyckas genomföra.
I natt drömde jag om hästar, minns inte riktigt vad drömmen handlade om. Minns att jag satt på en skenande häst utan sadel och träns, höll honom bara i manen. Medans han skenade minns jag känslan av frihet, jag var på något sätt inte det minsta rädd. Jag åkte av någonstans mitt i skogen där jag blev skyddad av 3 hundar.

Hund
 Att drömma om hundar symboliserar ofta våra omedvetna instinkter. "Drömhunden" visar oss antingen tillgivenhet eller fientlighet. Har man en trofast hund som sällskap, är man säkerligen i harmoni med sig själv. Går hunden däremot till anfall mot en tyder det på inre obalans, och det skulle nog inte skada med en smula självrannsakan.

Häst
vit:erotisk upplevelse. Annan färg:du får reda på ett dödsfall. Rida på: även det betyder erotisk upplevelse oavsett hästens färg.


Speciellt drömmen då jag blev jagad stämmer aspekterna så klockrent, jag måste definitivt bromsa lite. Jag har dessutom börjat bli förkyld, jag blir endast förkyld när det blivit för mycket och jag sprungit över mig själv. Så nu är det dags att dra i handbromsen innan jag går in i väggen.