Jag kikar alltid runt bland mååååånga bloggar, gick in på den här bloggen. Jag påverkas så mkt av dessa bilder att jag var tvungnen att stänga ner det fort, höll mig för att inte börja storgråta :o

Nej nu måste jag gå och pussa på Tuffing, det här blev för jobbigt.Börjar nu dagen med att lägga en tanke på allt som gått min väg de senaste två åren :) de senaste två åren har varit så himla fantastiska (förutom den dagen Schatz lämnade mitt liv), jag har gått från framgång till framgång, jag är så otroligt lycklig!
Jag har blivit så enormt självsäker, jag har blivit rädd om mitt liv och verkligen börjat värdera de viktiga i mitt liv.

Jag väljer inte saker i mitt liv efter pengarna, jag tar varje beslut efter mitt eget välmående och min psykiska utveckling. INGET ska få förstöra det jag lyckats bygga upp :)

Jag går inte och lägger energi på att vara arg på någon, dessa människor jag känner sliter på mig lägger jag hellre i "människor-jag-inte-bryr-mig-om"-facket och sen finns de liksom inte. Lägger hellre min energi på mina andra helt underbara vänner, min älskade hund, familj och pojkvän.

Idag vill jag tacka alla de detaljer, djur och människor som får mig att må bra :) TACK!