Så har man frysen full med kött, hjälpt till att stycka idag :)
Stackars älskling stannade hemma, det är nog det äckligaste han vet, han kan knappt skära kött om vi ska laga mat, jag får känna mig så manlig i sådana här situationer ;)

Har även spenderat tid i stallet, hängde in en ny grankvist i James box som han för övrigt är gaaaalen i, han har totalslukat två grenar nu :) han verkar så nöjd lilla mannen.
Vi stod och mös i hagen, han njöt för fullt och buffade på mig så fort jag släppte uppmärksamheten på honom.

Nu blir det middag hos Victors föräldrar igen, då blir Tuffing nöjd, han har gått och förälskat sig i hela hans familj :)

Någon som har en sadel till salu för under 7000?

Insändare:

"Vi har en stalltomte i vårat stall!
Min häst har manen flätad nästan varje dag när jag kommer till stallet och ska borsta honom. Konstigt nog är det bara min häst som har flätor. Dom är så otroligt skickligt gjorda och så småa. Det är en ordentlig knut längst uti varje fläta för att sitta bra. För att inte manen skall vara helt ihoptrasslad så måste jag ju ta bort dessa flätor.
Men dom är så sötaGladså jag har lust att låta bli.
 Jag kan tillägga att min förra häst hade också flätad man av stalltomten men inte någon annan av stallets hästar har haft flätor.
 
Någon här som har någon teori om varför endast mina häst är flätad? Vad betyder det, bringar den tur, eller??

"Trollflätor är små små flätor som tomtarna sägs göra i stallet med hästar som de tycker om som beskydd, en annan tolkning säger att de gör de för att ägaren tar väl hand om sin häst, vidare fortsätter det med att man inte ska ta upp flätorna för det bringar otur. Tolkingen innebär ungefär det samma genom landet, men de flesta län och socknar kunde ha en egen lite twist på det hela.."

"Men självklart finns det stalltomtar... Vi har då det... och trollflätor är en vardaglig sak här hemma.... ibland så har dom varit slarvigt gjorda och då ber man snällt tomtarna vara mer nogsam eftersom dom inte vill att pållarna ska få ont när vi reder ut dom...och JA, tänka sig.... då blir det jättefina flätor istället som gladeligen får sitta kvar Jag trivs med våra tomtar, tycker det är bra att dom kollar till djuren under natten"Bild på fläta som James har i manen.
http://www.pixbox.se/pic_show_id30348715.html

Det ser ju för folk ut som en fläta som gjorts av väder/vind och en del kliande men ser man flätan i verkligheten så inser man att den är gjord med sådana detaljer och att den är så fin att den inte är gjord av någonting mänskligt.
James brukar ibland bara små och lite smårufsiga och ibland lite större och inte rufsiga alls. De är näst intill omöjliga att ta ut, men som en sa, det bringar otur att ta ut flätorna. Så de får väl sitta kvar då :)

Jag har sett sådana här flätor i en del gamla stallar, bland annat hos Sandra på hennes hästar, det är dessutom ofta en mycket härlig känsla i hela hennes stall och samma härliga känsla finns det hos Lillemor där James står.

Gud så roligt jag hade igår trots att kvällen spårade totalt igår med aaaningen för mkt alkoholhaltiga drycker ;);)
Ska lägga in bilderna på datorn sen.
Kvällen startade med middag med Linus, Ankan och Victor. Sen blev det spel med ett helt gäng härliga personer.
Krogen var ju huuur kul som helst trots en del minnesluckor ;)¨