Så satt man vid datorn ännu en gång..dags för att rensa tankarna igen. Känner att jag har lite mkt bollar i luften nu, är rädd för att tappa bort mig själv lite. Min röra i huvudet syns i min lägenhet som vanligt, ett enda kaos! Jag skulle behöva en vecka där jag inte hade någonting inplanerat, en vecka då jag bara behövde lägga energin på stallet, på mysiga skogspromenader och på mig själv. En vecka när jag fick somna i tid, vakna på morgonen och bara vara för mig själv.

Jag suckar nästan över mitt schema för de närmaste veckorna, min alone-time finns det inte mkt över för.. Jag tror att jag ska sätta upp ett tält i skogen och bo i det hela sommaren med Tuffing, vore ju hur underbart som helst :)

Imorgonkväll får jag äntligen tid över för min lyckoskapare igen, älskade Macken :) funderar på en härlig skogstur.

Varit min näst sista dag på praktiken nu...blir alldeles frustrerad över att jag inte längre kommer att vara där. Sandra har visserligen sagt att jag får fortsätta ha praktik hos henne trots att jag slutat skolan, men det tar liksom en timme dit så man ska ju ha råd också. Senaste veckorna har jag funderat mkt över Sandras gård, allt är som en ordnad storm. Hennes hästar är livliga och har starka peronligheter, när man ska leda in dem så har hästen sitt utrymme och jag mitt, jag försöker inte kontrollera dess dansande, de dansar ej för att vara elaka, de har bara en energi som vill komma ut just då..just i nuet.

Arigel (Draken): Arigel är gudavacker att titta på, han har extremt intensiva ögon. Det känns som att han ser rakt igenom varje tanke jag tänker trots att jag kan stå på andra sidan gården. När han står inne kan man nästan föreställa sig elden småspruta ut ur näsborrarna fast han egentligen bara står och stampar och kastar med sitt kraftfulla huvud. 

LillPeppan (Prinsessan): Peppan är gjord av socker, hon behöver sitt dagliga lerbad, vill bli ompysslad som en hollywoodstjärna och bemött som kungen själv. Hon är en lärarinna, hon bär sin ryttare med stolthet och gör allting precis rätt bara man ger rätt kommando i rätt tidpunkt. Hon skulle nog gärna bli buren genom vattenpölarna, man kan ju bli blöt om fötterna.

Brage (enhörningen): Brage har koll på gården, han är en gentleman och är så försiktig med sina ryttare. Han är känslig och arbetsglad. När han rids finns det inget annat runt om honom, han blir nästan överfokuserad på arbetet.

Grane (trollet): Grane är en pålitlig liten häst men gör helst inte mer än han måste. Han är stallets buse och hittar gärna på små hyss. Är det någon som kommer in med sår så är det förmodligen denna trollunge. Han vill gärna att allt ska ske på hans villkor men är den hästen som är mest att lita på.

Mosliver (Blomman): Ingen kan väl ha en sån vacker själ som denna häst. Han har ett sånt otroligt känsligt sinne och hård "karlhantering" har gjort honom instängd. Mogubben är bara missförstådd. När Sandra nu börjat jobba med hans problem har detta beskrivits som att skala en lök, efter det ena problemet visar han något annat han haft det tufft med, lager på lager av små murar han byggt för att försvara sitt känsliga sinne. 

Zorro (Stormen): Att rida Zorro är som att sitta på en storm, den pressar sig ut ifall den känner sig trängd och man måste hela tiden ligga steget före. Sandra brukar även beskriva ridningen av honom som "himlen är nära helvetet", när han går som allra bäst är han samtidigt riktigt nära att brista ut i en orkan.


(Mosilver förra hösten)


Zorro


(Lillpeppan)


(Grane och Brage)


(Arigel)

Hmm..så blir man internetlös en vecka igen då.. då kommer jag alltså än en gång bli den perfekta hemmafrun ;) När jag inte har internetet är jag suverän på att städa, diska och sådana där viktiga saker. Menmen.. den här veckan har jag fullt upp från morgon till kväll varenda dag..så blir nog inte mkt fix i lägenheten.

Måndag: Ridning, jobb 16-22

Tisdag: Jobb 07.30-16.00, ridning, kanske provsminkning inför balen.

Onsdag: Jobb 07.30-13.30, kanske stallet om jag hinner och aloe vera-visning.

Torsdag: Stallet, långpromenad, träna tappsko-teorin, aloe vera visning och möte om studenten.

Fredag: Praktik (så mkt jag måste berätta för sandra! längtar!), stallet.

Lördag: Jobb 07.30-?, crusing i sollefteå.

Söndag: Kanske fortfarande är kvar i sollefteå, annars blir det garanterat ridning av älskade Mack :)

-Och i allt det där ska man ju hinna laga en del mat också har jag hört :O...fattar inte varför ;)

-Har även lovat mig själv att spela lite gitarr varje dag, ska fan i mig lära mig det nu alltså!

-Ska hinna fixa en pärm med en massa fack till aloe vera-kunderna

-Planera in mitt slutprov i tappskon med min lärare.

Så tur att mamma kunde ha Tuffing den här veckan och att jag inte har internetet för annars kommer mina planer verkligen inte gå som de ska.

Dags att sova?......för längesedan. Godnatt