Kul..inatt vid 3 började det jag fruktat, magsjukan :( hann vara uppe och spy 11ggr innan klockan 12.. Det var bara att ringa jobbet och berätta hur det låg till, jag som hade längtat till jobbet, så härliga pengar på nyårsdagen och det är så sällan jag jobbar i själevad nu att man hinner sakna alla.

Alla kommer ha så himla kul ikväll, själv ska jag ligga i sängen med Tuffing, kanske sminkar mig och tar på mig någonting finare bara för att göra vår kväll aningen festligare. Jag får bara i mig vatten och har nog snart fått i mig 3l idag, otroligt mkt för att vara jag :o

Jag som hade sett fram emot en kväll med gumman :(

Som vanligt är nyår ovisst, det är med andra ord som det brukar, det brukar lösa sig under dagen liksom. Jag blir nykter, ska jobba på nyårsdagen vilket känns helt okej med mig :) min mage mår verkligen fantastiskt av att slippa alkoholen och så är man alltid tacksam dagen efter när man slipper känslan av att cellerna har fight innanför pannbent och att magen faktiskt tro det eller ej, mår kanon :)

Det som är bra med att vara nykter på nyår är ju att det inte blir några som helst problem att ta sig hem, brukar ju annars vara ett helvete att hitta någon skjuts hem, förra året sov jag på golvet på en endast 1cm tjock madrass, vaknade med mer än huvudvärk kan jag lova..

Jag låg och tittade på Zorro igår, det är någonting med mystiska killar i trikåer. En man som kan svinga sitt svärd, spänna sin båge eller använda sig av annat vapen.. annat än fega pistoler, bemästra en häst eller ett skepp. Männen som ligger och spanar in i sin drömkvinnas fönster, nu mera skulle vi kalla honom stalker?
Men hur skulle vi nu reagera om någon kom och räddade oss iklädd en dräkt? jag skulle nog gapskratta, hysteriskt roligt må jag säga!

Jag har faktiskt fått brev av en okänd kille, i mitt skåp på skolan. Är inte det lite charmigt på något sätt? hade jag varit singel skulle jag nog faktiskt tyckt att det var jättespännande, för är inte det egentligen en superbra egenskap, att vara spännande. Att en man kan fängsla ens tankar totalt? alltid vara lite mystisk, inte på ett negativt sätt som en player, utan bara vara lite romantiskt hemlighetsfull.
För att behålla mitt intresse länge måste man faktiskt vara lite spännande... rolig och otroligt spännande :)