Jag vill så gärna leva hälsosamt.. mår så dåligt när jag tryckt i mig en massa skräpmat och känner verkligen hur jag misshandlar min kropp. Den här veckan har både jag och Victor lovat att vi ska vara nyttiga, vi slängde (!) chipsen, dippen, 1,5l cola, en festis i pet-flaska, vaniljvisp och kladdkaka :o helt sjukt vad lycklig jag blev på något sätt :D Victor såg förstörd ut när han hällde ut sin älskling (coca-colan) men han gjorde det helt frivilligt utan att jag sagt någonting.

De senaste turerna på pizzan har jag faktiskt köpt en sallad istället och när jag inte har någon mat på jobbet äter jag ekologiska fullkornsflingor och fil/yoghurt (innehåller ju en del socker men..). Sen har jag ju min stora svaghet..SIBYLLA! åååååh..ta bort sibylla, jämna det med marken eller göm det långt bort!! ger ingenting att sätta en 30+ åldersgräns där, då skulle man bli desperat att hitta någon som köpte ut..ger heller ingenting att höja priserna, är man hungrig och sugen så är man.. hjälp mig någon!!!I slutet av veckan kommer jag förmodligen befinna mig i det här stadiet..

Ååh vad jag längtar tills jag bor på min egen gård :D tänk så mysigt att få fixa i trädgården och plocka äpplen i en liten korg, åååååh vad mysigt!! får lite "barnen i bullerbyn" eller "Anne från Grönkulla"-känsla. Tänk så naturligt alla levde förr, sånt fascinerar verkligen mig :)

Jag skulle vilja vakna tidigt på morgonen och gå ut med en filt och sätta mig på min korgstol på verandan och fortfarande känna fukten efter diset som täcker ängarna nedanför huset. Det enda som ska höras är hästarnas stampande i hagen och fåglarna som nyss vaknat...vill visserligen slippa myggen.

På dagen vill jag gå runt i min trädgård och plocka in lite blommor jag tänk att ha i en vas bredvid sängen...hahah shit..jag verkar liksom längta tills pensionen x) när kommer jag någonsin annars ha tid att sitta i en gungstol eller plocka blommor på morgonen? (!!) haha jag är inte ens halvvägs till 25 och jag funderar redan över min pension!...borde jag oroa mig för mig själv eller?

Jag önskar verkligen att jag var riktigt bra med växter, jag har ingen aning liksom :o bytte jord till mina blommor i lägenheten idag..jag beundrade nästan mig själv när jag gjorde det ;) kände mig så gammal!


Men är det konstigt att man är en drömmare när man ser allt i världen så vackert som på dessa bilder? Det är väl inte direkt konstigt att jag är så glad när jag varit i skogen när varje liten del i skogen kan tolkas minst lika fint.Jag längtar så ooootroligt mkt efter att få hem James :) Han ska stå hos en jag känner halvvägs till Sidensjö tillsammans med tre islänningar, en nordis och ett varmblod. Hoppas verkligen att han kommer flyta in bra i flocken och stormtrivas :)

Längtar efter att få börja lära känna honom och smått börja träna upp hans muskler. Vi kommer börja med en hel del promenader och en maaassa kärlek i stallet för att han ska få börja bygga upp en trygghet med mig, därefter börjar vi om totalt för att undvika missförstånd och osäkerheter hos honom. Bättre att han dessutom får börja med saker han känner till och kan för att han ska få bygga på sitt självförtroende.

Längtar så det rycker i hela kroppen, är träningssugen! :D

Kanske blir han en dag lika vacker som Sandras häftiga nordis Arigel. Bilden är lånad från Sandras hemsida, www.ridutveckling.se

 


Vill börja skriva en träningsdagbok på en gång :D:D ska nog köpa mig en riiiktigt fin bok till honom som jag kan ha i stallet, där jag kan skriva om vår utveckling, hans reaktioner, diverse sår, normal temp, puls och andning o.s.v.