Nu ska jag berätta om mina (snart) 365dagar med älsklingen<3

Vi träffades genom grabbarna, hahah han hade redan innan vi började prata sett mig spy i fyllan och såna charmiga saker x) När vi började umgås föll jag för honom ganska så snabbt men efter en del dåliga förhållanden så var jag riktigt seg med att våga erkänna mina känslor.
han har gjort mig till den lyckligaste tjejen i Örnsköldsvik! Han ställer alltid upp och vet alltid sätt att få mig glad trots att vi kan smågnabbas ibland, hahah jag brukar alltid erkänna mina fel och brukar alltid påminna honom om hur mkt jag uppskattar honom, hahah och jag erkänner alltid om jag varit en "surkärring"  då jag inte ätit eller sovit på länge.
Han får många ggr ta ner mig på jorden lite då jag är ute och fantiserar.
Det finns ingen (förutom få kompisar) som kan få mig helt ställd och skratta så fruktansvärt, roligaste pojkvännen någon kan få.

Jag är djupt tacksam<33

Ikväll ska jag överraska honom med ljus och massage :D (om jag hittar ljus vill säga)

Ännu en fullspäckad dag!

Klev upp och gjorde mig iordning (målarkläder och en tofs, höhö)
Hämtade Thias på busstationen.
Vi målade klart.
For in till stan och fixade det allra sista i lägenheten, imorrn blir det besiktning :s
Shoppade och beställde mitt nya köksbord :):)
Fjantade runt på barnenshus, jag vill aldrig växa upp :D
Köpte en liten present till 1års dagen på söndag.
Lämnade hyran hos min pappa.
Skjutsade Thias till flickan.
Åkte hem och sitter nu och myser med min bebis <33

Sen:
Börja fylla förrådet samt köksskåpen.
Äntligen få tid att ha en mysstund med älsklingen utan att han måste somna på direkten<3 jaaa!!
Promenera vovven.

Divan och kabben får tyvärr lite tid nu men tiden finns som inte :( får se om jag hinner i helgen överhuvudtaget men det tror jag inte pga. tapetseringen inflyttningen och 1års firandet.
Jag har varit så himla aktiv i nya lägenheten.
Igår åkte jag till stan och frostade av frysen, ska skura den idag. Efter det åkte jag på flugger och hämtade maskeringstejp, grundfärg, tapeter och tapetklister som jag stånkade ut till bilen. Resten av dagen spenderade jag och Tuffing med att slipa, maskera och t.o.m. börja att måla!! :D så jag kanske hinner klart tills jag åker iväg på praktik!
Tuffing var super uttråkad så jag fick dessutom gömma en massa köttbullar som han fick springa och leta efter, och sen ville han vara delaktig när jag skulle måla.

Om en stund ska jag fara och hämta Anna för det blir en liten tripp till mamsen<3 hon ska bland annat få bleka slingor på mig. Sedan är det bara att åka till gamla lägenheten och bli klar, kanske lämna nycklarna (hoppas!) och sedan ska lillebror hjälpa mig att måla ;) bra med en slav! HAHA!


See ya!