Jag har verkligen inte en bra dag idag, det värsta är att jag måste kunna hålla skenet uppe eftersom jag ska jobba på sibylla idag. Usch, jag känner för att gräva ner mig i ett hål någonstans..
Jag mår psykiskt dåligt av att inte vara i stallet, men det känns inte lockande heller när man inte har någon att åka dit för..eller jag får ju rida hur många som helst där känns det som, men det är ingen som vandrat mig in i hjärtat tyvärr. Jag blir galen av att bara sitta hemma och gräva ner mig i en massa saker men jag har ingen motivation till någonting. Jag vill hitta en liten vän igen.

Mitt andra problem
är projketet på skolan, jag har ju inte ens ett projket och det börjar dra ihop sig till vårtermin.. vart är mitt mvg-projekt?? :O jag vill inte göra någonting halvdant, jag vill ha det perfekt!

Aja, nu blir det skrivarpaus i ca.1vecka.

 

Eftermiddagen igår blev hektisk:

- Snabbdusch

- Snabbsminkning

- Inget fix av håret mer än några borstdrag

- Ut till bilen som hade flera lager med is på rutorna :( stod och skrapade länge!!

- For till ica och köpe lite jag behövde

- Körde till Anna i höga klackar (ingen bra idé), körningen har aldrig blivit så hackig -.-

(Hos anna i tid)

Väl hos Anna hjälpte jag till med förrätten lite.

Förrätt: vet inte vad det heter nu men det ser ut som små miniskålar med 3 olika fyllningar i dessa :)

Varmrätt: Inbakad fläskfilé med klyftpotatis och kantarellsås.

Efterrätt: Pannacotta med hallon.

(ingick vin till alla rätter och en fördrink)

Vi såg en stund på idol igår också innan det bar iväg till Harrys. Där blev det en himla massa dans, sång och smärta i fötterna, men vad gör man inte för att få känna sig snygg ;)
Jag hade så oslagbart roligt! längesedan jag hade så kul på krogen.

Sen vill jag ägna ett extra tack till några personer:
Tack Anna för en underbar middag!
Tack Aina för skjutsen till stan.
Tack Älskade pojkvän för skjutsen hem och för maten i natt :)<3

Min mage blir ju aldrig bättre, idag får jag på käften bara för att jag inte kunde varit smart nog att äta en ordentlig middag. Jag somnade dessutom kl.6 igår i soffan, älsk kom vid 9 och väckte mig, sedan bar han mig till sängen (så söt var han<3). Sedan sov jag tills en gång mitt på natten när jag klev upp och spydde, sedan hände det på morgonen också :( så jag stannade hemma från praktiken, jobbigt att inte kunna vara fokuserad pga magen :(
Men sammanlagt i natt fick jag sova 15 timmar.

Idag måste jag gå och äta hela dagen trots att jag mår illa. Ikväll har Anna sin 3-rätters middag med utgång. Jag får se om jag dricker ikväll, det känns inte som att min mage vill det, men anna hade tabletter så det kanske går ändå :) usch vad jag plågar min kropp!!

Jag har en massa saker att fixa idag, jag måste bland annat diska (eviga plågsamma syssla), hämta tvätten, Duscha, välja kläder, fixa mig m.m.


Annas middag är vääälkommen :)<3