Jag anade inte att kärlek kunde vara såhär underbart. Jag blir mer och mer kär i honom för varje dag. Känslan av att ligga i hans famn i soffan. När han smeker mig över ryggen. Varje kyss, varje beröring, varje gulligt ord.

Min pojkvän är den roligaste människan jag känner! han kan få mig att skratta tills tårarna rinner och magen värker utan att ens anstränga sig.

Sängen känns inte längre skön när han inte ligger bredvid. Det är så rogivande att ligga och titta på honom när han somnat på kvällen och han är så söt när han måste släpa mig ur sängen varje dag, och jag blir inte ens arg.

Jag ska snart lägga mig och sova och jag vet att den kommer vara kall och sjukt ensam, det kommer inte finnas någon som lägger armen runt mig (även fast det bara är skönt ett tag men man saknar armen när den inte längre är där) eller leker med mitt hår.

Jag skulle inte klara att förlora honom så när jag ringde honom nyss sa jag att det enda jag vill är att han överlever och faktiskt kommer hem på söndag :)

Jag är grymt less på att sitta i ett garage men jag måste säga att det är värt det när jag bara vet att han är i närheten.

Min älskling är det bästa som hänt mig (förutom Schatz)!!

Han har gett mig livsglädjen tillbaka och jag bara drömmer om hur underbar framtiden ska bli<3

Jag älskar dig Niclas Alexander Kallin Svensson <3Nu ska jag sova (ensam) men förhoppningsvis få drömma om älsk :)

Jaha, då satt man än en gång hemma hos mamma i ensamma Banafjäl.

Idag for min älskade (som Timmy säger) Sesse till Rättvik med Pirrå och Timmy. JAG ÄR SÅÅÅ AVIS :O Jag önskar att man varit lite rikare så man kunnat följa med. Menmen, jag måste först rikta in mig på att köpa en ny lampa och en hylla till lägneheten sedan ska man börja spara inför alla nya höstkläder. Det får istället för Rättvik bli crusing i Kramfors lördag 8/8, blir ju faktiskt mysigt det också :)

Imorse när älsk lämnade mig kvar i sängen och åkte hem kändes det som att det var för typ ett år :O det gjorde typ ont! men ja, han är faktiskt hemma igen söndagkväll. Men vad gör det när man redan typ börjat klättra efter väggarna och klösa i madrassen för att han inte är här -.- och nästa vecka ska jag ju dessutom bo på www.Vastanamarkagard.se i fem dagar för att ta hand om läger. Det hade varit så skönt om det varit den här veckan :P

Så denna vecka får bestå av mig klösandes efter väggarna tror jag.


 

Vad ska man göra efter skolan??

De enda utbildningarna jag hittar är först och främst långt bort och så tar de typ bara in 20 sökande -.-
Jävla hästutbildningar :O
Då blir det dessutom till att läsa i 3år till och det är nästan omöjligt att ta sig in. Blä! hur ska min framtid sluta?

Idag är jag och hälsar på mamsen, vi ska äta kyckling och något gott och sedan blir det räkor och vitlöksbröd :D
Jag kommer lukta smaskens sen, NEJ!

Vad ska man göra nästa vecka? Älsk åker till rättvik och jag stannar hemma, så går det om man är en fattig flicka.