Idag kommer Ida hem, hon är himla saknad! Jag har känt mig så ensam utaan den gulliga flickan.
Jag vill också fara utomlands och bli brun :O och apropå utseende, imorrn ska jag nog bleka slingor, fast funderar på att skjuta upp det tills jag köpt mig ett silverschampo. Men vad ska jag annars göra imorrn??

Jag har varit hos pojken nu men nu ska han få slippa mig för en stund och umgås med grabbarna. Jag hade egentligen min dag planerad imorrn men det sket sig :/ det var egentligen meningen att två personer från Umeå skulle komma och prova Almira men fick nyss beskedet att de var sjuka och tydligen inte kan komma förrän första helgen i mars!! Så jag råde nu Emelie att lägga in en ny annons på henne eftersom det börjar krisa sig lite :P
Jag tror min morgondag bara kommer spenderas med ´Tuffing, vi kanske tar oss en långpromenad och tränar lite. Funderade att ta en prommis till Anna men fick nyss av mamma veta att de var magsjuka där hemma så det känns inte så himla mys ;P

Dagens bästa: Jag var och tittade på mina underbara esteter när de uppträdde på nola idag, de var så bra!! Jag ville typ klättra upp på scenen och vara med, it hurts to not be one of them anymore :( Världens härligaste klass, men vad kan man vänta sig av esteter, de är sig själv till 120% och så mysiga. Nästa helg ska kanske spenderas med Fanny, JAAAA :D

Aja nu ar jag inte tid att skriva mer, nu jag ska lyssna på inspelningarna från nola :D

Klev upp i morse och kände mig som en gammal tant, kunde knappt gå pga min fantastiskt roliga höft..
Jag gick helt enkelt och la mig igen vilket var himla skönt visserligen men vill ju inte hamna efter i skolan. Min dag har bestått av datorn, pyssel med Tuffing, duschning, snabbstädning av mitt katastrofala rum och maat :D Trots det så går tiden så fruktansvärt långsamt. Jag fattar inte hur mamma står ut hela dagarna.
Haha fick nyss höra av min söta pojkvän att han tyckte jag var underbar, anledningen var att jag lät honom fara på gymmet innan han skulle till mig, tänk vad så lite kan göra ;) Så nu ska jag spendera tiden med lite av varje bara för att tiden tills han kommer ska gå fort.
Jag ska på skolan imorrn, har ju egentligen hemma studier men känner att jag ska jobba igen lite av det jag missade igår, jag vill ändå inte bara gå hemma och dra benen efter mig så trots att vi har en såååååååååååå dryg lärare i samhällskunskap så ska jag nog stå ut i några timmar. Min helrara mamma skjutsar mig till skolan imorrn så jag får sovmorgon till tio :):)

Gaaaah!! hur ska jag spendera min tid, klockan går ju i slowmotion :O

Biologin  sänkte definitivt mitt humör! Att bussen från skolan till stan var sen gjorde inte saken bättre och att mina skor var blöta innuti var ännu värre, men vem höjde inte mitt humör till toppen om inte Carro, hon stod där vid busskuren och väntade på bussen till Sidensjö. Mitt surmulna ansikte sken upp på en gång!! Hahah för carro är alltid min sötzarro trots att hon kan vara drygt galen på fyllan x)

Btw, i stallet imorse tyckte jag att jag såg ett mkt igenkänt ansikte, nu när jag kom hem så sa mamma att sotaren som varit hos oss såg ett kort på mig och visste vem jag var, då kom jag på att det var Fannys pappa :)

Tjalalala nu ska jag busa med min bäbis :D