Jag är så stolt över mig själv att jag är uppe vid den här tiden och att jag redan hunnit varit ute på en kortpromenad med vovven :)
Ska snart göra frukost och sen ska jag nog ringa och väcka min pojke som var på krogen igår. Sen ska han hit och hjälpa mig med flytten. Idag ska vi ta ner allt från övervåningen och packa in i iceracing-bussen så det är fixat till imorrn. Usch vad jag gruvar mig inför att få upp alla möbler för trapporna till lägenheten :S

Först var det ju tänkt att jag skulle sommarjobba på Island, detta kändes som en bra erfarenhet men jag vill egentligen inte åka dit själv, det känns inge roligt. Det hade inte spelat någon roll om alla pratat svenska, men då skulle jag annars behövt suttit där med några gubbar som pratar isländska höhö..
Men nu vart lyckan stor när jag först fick reda på av Åsa att hon skulle behöva mig på alla läger i sommar och sen fick jag nu svar från Skästa gård i Västerås (tips jag fick av Fanny) och de sa att det fanns gott om plats för sommarjobbare, YES!! Så stallchefen där ska ringa mig nu någon dag så ska vi bestämma vilka veckor ;)

Så jag kommer kanske tillbringa min sommar på dessa två ställen :)
www.Vastanamarkagard.se
www.Skastagard.se

Så hade man längtat hela veckan efter en härlig helg med älsklingen. Så igår for vi till Pirrå där de hade förfest och ville ha dit svenne och sen dra med honom ut, fine tänkte jag eftersom jag ändå vill att han ska få festa och ha kul med sina kompisar. Jag sa bara att det var lugnt om han hände med ut bara de fixade skjuts hem till mig.
Jag vart riktigt glad när baby inte ville lämna mig utan stannade kvar och sen somnade full som han var ;P
Grabbarna kom tillbaka vid halv 4 och då var det kört att sova, då var det till att lyssna på deras dramatiska natt.

Sen idag när vi vaknade kändes det verkligen underbart att få tillbringa dagen med älsklingen och vad händer?
Jo svennes pappa ringer och säger att han måste följa med till Njurunda på isracing då han annars inte hade nån mekaniker.... ååååh! :(
Men vad gör man, bara att le, vara glad och gilla läget.

Så poff!! där flög min mysiga helg iväg :(