Igår: Jag hann inte åka till stallet någonting, usch jag har så dåligt samvete :( Till middag blev det hemgjord pizza och sen blev det film med älsk, vi såg year one, hahah riktigt bra ;)

Idag: Stan, ska hänga med älsk när han gör ett jobb i domsjö, middag och sedan bio, vi ska se Avatar, jag tyckte att luftslottet som sprängdes var så lång, när jag bokat avatar såg jag att den var ännu längre -.- aja jag ska ändå köpa alla filmer av Stieg Larsson sedan :). Får se om jag hinner pressa in en visit till stallet idag också (HOPPAS!).

Imorgon: Jobb på sibylla från 11-19

Torsdag: Nyår hos Matilda och Jens :D (ledsen Ida, men jag ska kolla mitt schema inför nästa vecka och då kanske ta mig en sväng till Åsele).

Fredag: Bakisdag och STALLET :D

Har inget mer planerat efter det beroende på hur arbetsschemat ser ut för nästa månad.

Nu kommer jag inte skriva några dagar. Min bror behöver modemet, to bad, så är det om man är fattig :P

 

 


Jag blir arg på mig själv! jag vaknade nu, KL.13.00! :o jag hatar att sova bort halva dagen, det är så himla värdelöst. Det som är mest fascinerande är att Tuffing också sovit hela tiden, älskade lilla hund, han som brukar vara min lilla väckarklocka.

Jag som tänkte åka tidigt till stallet och fara ut i skogen. Men nu hinner jag inte förrän det blivit mörkt, så jag åker nog ut ikväll och tar ett pass på banan.

Jag vet fortfarande inte vad som händer på nyår, jag hatar att inte ha någon planering.. alla ska ju till fjälls låter det som. hmm kanske man ska åka till Ida i Åsele :)

 

 

Jag var på ett kallt kallehov idag, tack och lov satt vi en hel publik inne i stefans buss. Stefan vann alla starter ocg gick vidare till A-final. Tyvärr gick det inte lika bra i finalen p.g.a. en trasig dämpare så han fick nöja sig med en tredje plats.

Nu sitter jag i lägenheten och luktar fritös, jag har nyss kommit från jobbet, känner mig inte så himla fräsch.
Grabben skulle vara med kompisar så jag ringde Carro och hörde vad hon hade för sig. Jag ska strax fara och hämta henne och sen blir det mys för hela slanten :D